I det svenska samhället har vi en hög ambitionsnivå. För att vi ska kunna utvecklas och prestera på alla de olika plan där vi befinner oss under de olika stadierna i livet – oavsett vad som är viktigt för dig just nu – karriär, sport, studierna, familjen eller kanske en kombination av allt – så behöver vi en boost, ofta i form av koffein.

livine-suntfornuft-2

Född ur sunt förnuft

Idén om Livine kommer från research, logik och en vilja att erbjuda en hälsosammare källa till en boost i vardagen. Livines grundare ställde sig frågorna Varför köper så många personer vatten på flaska när de har så rent kranvatten? och Varför dricker svenskar så mycket kaffe och energidricka? Svaret kan möjligtvis ligga i, bortsett från personliga skäl såklart, vädret och att vi i Sverige har fantastiskt kranvatten som gör att vi törstar efter nya alternativ.

En annan aspekt är just att vi gärna vill vara högpresterande inom många olika arenor i våra liv – arbetet, familjen, träningen. Boosten vi ofta tar till i vår vardag är koffein.

Svaret blev alltså Livine – en hälsosam formula av naturliga fruktextrakt, naturligt koffein och kolsyrat vatten. Med en smak utöver det vanliga!

Vad gör Livine till Livine?

Livine är ett naturligt och hälsosamt alternativ till energidrycker, kaffe och mineralvatten som du kan dricka med gott samvete. Vatten, fruktextrakt och koffein motsvarande två koppar kaffe - svårare än så är det inte!

Den höga ambitionen att skapa något nytt och så nära naturligt som möjligt, men ändå fylla en extremt viktigt funktion, var centralt i skapandet av nästa generationens vatten. Tanken är att hålla sig så långt från taurin, socker och färgämnen som möjligt. Detta syns tydligt på Livines flaskor vars innehållsförteckning består av ca 70% färre ingredienser än de flesta funktionella drycker, men som ger samma effekt.

Pusselbiten är på plats

Vilket syfte fyller då Livine? Vi finns för dig som vill ha ett hälsosamt alternativ till energidricka och läsk. Vi finns för dig som vill ha ett uppfriskande alternativ till kaffe. Vi finns för dig som inte vill få dålig andedräkt, gula tänder, ont i magen eller andra negativa bieffekter.

Vi finns för dig som vill släcka törsten. Vi finns för dig som vill ha fördelarna med koffein men inte nackdelarna som bl.a. taurin och tillsatt socker kan ge och som hittas i många andra produkter.

Livine is a registered trademark